Eldshow för bröllop

Eldshow i kärlekens tecken

Vår hyllning till kärleken och livet

Vår eldshow för bröllop; elddans som går djupt in i själen och i samklang med unika eldredskap hänför och skapar oförglömliga avtryck i sinnet och sätter kvällen på pränt, för evigt.

Tack för en helt fantastisk eldshow som final på vårt bröllop!! Vi har hört så positiva kommentarer. Det var vackert, sensuellt och unikt!

Erik ♥ Charlotte

Vi är illumina.

Vi möttes på scen och har levt och turnerat sedan dess. Den samklang samvaron skapar blir tydlig på scenen. Vår eldshow är något annat, något unikt. Vår hyllning till kärleken, till livet.

Vi (eller snarare ni) får fortfarande – ett år senare – komplimanger från bröllopsgäster som blev helt tagna av ert framträdande. Jag är så glad att ni kom till bröllopet så att vi fick dela er show med dem!

– Veronica Gidén

Vad kostar det?

Vår magiska bröllopseldshow får ni från 10000kr. För dig som vill ha det absolut mest exklusiva har vi en större eldshow att erbjuda – fråga oss så berättar vi!

Bröllopsföreställningen utförs vanligtvis av två artister och är ca 15 minuter lång, vackert och stämningsfullt koreograferad till noga utvald musik.

Eldshow ur våra hjärtan

Vi använder oss av miljön för att skapa en så unik och kraftfull upplevelse som möjligt för er. Vi vet hur viktig dagen är för er och vi lovar att göra allt vi kan för att göra kvällen så minnesvärd som möjligt.

Vi har gjort det hundratals gånger, och vi ser fram emot att få göra det för er ♥

Er show var verkligen fantastisk. Den var vacker och berörde på sätt jag inte var beredd på. Supertack, ni överträffade alla förväntningar och gjorde stort intryck på alla som var där !

Olof Dedering

Prata eldshow med oss

Vi är experter på eldshower.

0708-100250     [email protected]
"Viken hänförande show ni bjöd på, mycket bra både visuellt och audiellt!"

– Carolinne Sjöstedt, Visual Arts


"Ni var suveräna och gav gästerna en mycket bra upplevelse när de kom till festen."

– Marcus Westin, Eventab (för Deloitte)


"Det var det vackraste jag sett i hela mitt liv... Jag är helt knäckt! Tack tack tack!"

– Bruden efter bröllop, November 2015

Samsung, Swedbank
Pfizer, Olympus
Berns Tjolöholm Eventab
IKEA HBO NCC
Samsung, Swedbank
Occasion, Hansen

Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eld-show på André och Zungs bröllop! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande dans-kemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.

Thomas Eriksson
Share This