Om Illumina

Dansare, eldartister, stjärnor.

Vi är Illumina

Illumina är pionjärer inom elddans och sätter normen för vad elddans är och borde vara. Vi producerar tidlösa elddansföreställningar som turnerar år efter år, likväl som häpnadsväckande ljusshower för små och stora scener.

Med avancerad ljusteknologi, innovativa redskap och vacker, välkoreograferad elddans bjuder vi in till en unik upplevelse som visar det vackra i ljuset, det storslagna i elden, det tidlösa i andetaget.

Vårt löfte är att alltid leverera högkvalitativa föreställningar i världsklass.

Linn Karinsdotter
Linn KarinsdotterKonstnärlig ledare
Lever och andas eldshow. Medgrundare i Illumina. Koreograferar, skapar våra föreställningar och sätter tonen i allt vi producerar. Dansar huvudsakligen modernt och orientaliskt men har erfarenhet inom de flesta discipliner.
Josefin
JosefinElddansare & Bokare
Josefin har dansat hela livet – huvudsakligen balett, men även flera andra inriktningar. Hon har hand om bokningar och kommer sannolikt vara den ni har kontakt med först när ni bokar en eldshow.
Alex
AlexElddansare
Alex är elddansare, som rör sig mellan modernt, balett och konståkning.
Ella
EllaElddansare
Ella är elddansare med Jazz som huvudinriktning, men dansar även modernt och balett.
Momo
MomoVD & Eldartist
Momo har jobbat med eldshower sedan 2003 och driver företaget bakom Illumina. Han ser till att allt löper på smidigt, att websidor och kommunikation fungerar, löser problem och utvecklar koncept och visioner.
Vi är fler ...
Vi är fler ...Pamela, Jana, Alice, Erika ...
Linn, Josefin, Alex, Ella och Momo utgör kärnan i Illumina. Till vår hjälp har vi många fantastiska dansare och elddansare vi involverar i större föreställningar. Så att vi kan uppträda så stort som behövs. Och fortsätta leverera eldshower i världsklass.

Redo att boka eldshow?

 

Bokning & Kontakt